Tuesday, October 30, 2012

bila orang gaji perdajal majikan.


baru-baru ni,
keluarga aku dikejutkan dengan berita yg sangat menyedihkan
dan telah membangkit rasa marah dalam kalangan keluarga aku..

bila sorang perempuan janda yg berasal dr siam a.k.a PATI,
yg telah dibantu oleh nenek aku,
telah menganiaya nenek aku..
bukan aniaya,amek barang bwk lari tuuu..
tp dah sihirkan nenek aku dan tundukkan beliau..
makhluk dajal ni dah tundukkan nenek aku dan mintak mcm2 barang..
latest yg aku dpt tahu ialah IPHONE sebijik..
sume topap n krdit,nenek aku bayar..

sekarang, kami tengah berusaha untuk menyingkirkn makhluk ini dari rumah tu,
kerana khuatir sihirnya bertambah kuat atas nenek aku,
kami buat kputusan untuk bertindak dr jauh..

sy mohon agar kalian semua berhati-hati..
diharapkan bnda yg sama tidak berlaku terhadap keluarga kalian..
kalau nak ambik org gaji,jangan ambik sebab kasihan,,
rupa yang innocent tidak bermaksud beliau tiada ilmu,,
tmbh2 org siam.

saya nak mintak tolong siapa2 yg membaca post ini untuk sama2 mendoakan agar nenek saya dapat dipulihkan dengan segera agar 'benda' tu tak menjadi darah daging beliau. jika berkemampuan, mintak hadiahkan bacaan yasin kepada beliau, "Wan Aishah Wan Adam"

p/s-tak sabar nak habiskan exam ni..aku nak balik tengok nenek aku..T_T

SAYASAYANGNENEKSAYA.



2 comments:

shafiq mingle said...

insyaAllah.. n hope semua-nye dipermudahkan... mm

FarahinSabri said...

terima kasih.. =)