Sunday, March 27, 2011

lost a good friend..

u are so special..
u are nothing ordinary..
u are brave and you are strong..

i'm so sad hearing this news..
i want to hear your voice even once...
i want to see your face even once..
but what i got until now is only chat with u..
now,it seems impossible..
u'd gone..forever..

i'm crying hard from the time i heard this..
until the time i'm writing this..
u are so special..

i know i can't get anyone like u anymore..
i know i can't hear anyone to tell me to sleep early anymore..
that's why i missed u so much friend..
i miss u..

i miss yr lovely words telling me to be strong..
i miss telling u to not to overwork..
i miss when the time we talk nonsense..
i miss the time when we are here together..
i miss u..

things are different when u are gone..
it won't be the same again..
we must go on..
but at the same time,
i won't forget u as the most hardworking girl i'd ever seen..

u hanged on until now..
and u finally let it go..
i won't mad because i know u suffered to much..

please..rest..in..peace..my..beloved..friend..
Amu-Chan..i love u..
be our TPG sisterhood guardian..and smile a lot ok..^^


Wednesday, March 23, 2011

having fun with kids but..!

too much to talk about students..
they're funny in a way but seriously they need to learn manner..T_T


well,let see what picture do i have now..hik3
l
l
l
v


wah!dis guy is having the exact thing i'm talking about jz now!..
funny yet need serious attention..LOLXD

Tuesday, March 22, 2011

SoAlAn CePu MaS

AdAkAh Ko RaSa Ko HoT?
*pandang kiri kanan* oh,ko tanya aku ker??-.-

gAmBaR aK yG dIpAkSa UpLOaD (tapi sempat edit..hahah)












sToRy MoRy PsAl GaMBa
ape aku nk story ahh?ni kawan aku lily nama dia..dia study kt UPM..same gila korea mcm aku..kenal masa kt mtrix tapi stat kamcing bila dah kuar mtrix..apekah~..dia ni~..erm,apsal aku rsa aku dok citer psl si lily ni plak??..ok,back to topic,kisah sang kancil dah kerbau gambar. ni time kitorg pergi Korea Plaza..sume sebab nak join Saranghae Korea Club (ade sebab2 tertentulah naper nk join..XD)..ni adalah gambar kitorang pakai Hanbok (pakaian tradisi org Korea)..excited gler kowt!..dah la free..h0ho0hho..tukang amek gambar ni adalah mamat korea encem yg keja kt situ..malangnya dia xreti cakap BM..no hal beb!..kami pandai bhasa korea XD studen excellent english..kah3!..merapik.

BiLa lAsT tImE aK mAkAN hAyAM?
soklan per neh?*garu paler 4 5 6 kali* xmencabar langsung!..NEXT!

LaGu TerAkHIr YG kO DengAr
ha!soklan ni best!..lagu terakhir ye..ermm..ringtone tepon aku laa..Chajatta (Found You) by JYJ..ok,klau full song plak ialah lagu skolah SK Cochrane!..Kami mahu cemerlang~..kami mahu gemilang~..namamu dijulang~..SK Cochrane terbilang~..lalalala~
(sape yg xpaham-aku kena PBS kt skolah ni)

ApA yg Ko bUaT sElAin DrIpd SeLESaIKan TaG INI?
kena masuk gak ker part geleng pala,garu pala tuh??soklan bodoh.
aku bkk 8 tabs nih,ak sebut pe yg akk bukak k..
1)Twite
2)Pesbuk
3)Emel
4)Blog2 yg aku BW
5)google image (chop,aku carik gmbr untuk bahan teaching aids utk g skolah esok ok..haha..rajin xaku??XDD)

sElAiN ngAn nAmA iNI ko yG eNsEM CoMeL(<-tkar sndiri) ni dipAnggIl ngAn NaMa APer?
1)nama penuh-time nurse panggil g check gigi time skolah dolu2
2)farahin-bdk2 yg skema
3)farah-bdk2 yg dah kmcing giler2 >,<
4)fara-geng2 gila korea (aku suh pggil nma ni sbb senang nk taip)
5)pahin-spupu2 yg telo (pelat)
6)ain-spupu2 yg malas nk pgil nm pnjg
7)ayin-bdk2 yg konon nk lain dr yg lain..=.=
takat ni xde yg pelik..jgn bila korg baca ni korg g buat lak sudah..aku fire kang..>.<

TaG LaGi LaPaN oRg
1-MatJu - beliau yg sangat dengan baik hatinya mengeTag aku
2-Apez
3-PQ
4-CheLah
5-Attoae
6-Ash
7-Ha
8-Shazika

SiApAkAh No1
alamak,nyesal aku letak mamat ni no1..aku tag sbb dy yg tag aku dulu..siapa dy nih??mcm mana ku nak cakap ah??..ko tgk lah entry dy nih -> MatJu
dia ni kan,aku salute sbb dy lg gila kpop dr aku!..yeah!.. daebak!
fanboy lalala fanboy~..=P

kUTuK cAkAp SeSuATU pAsaL no 5
jap nk check sape no 5..hoh!ATTOAE!panas!..haha..byk ni nk kutuk nih..erm,jap nk pilih satu..hahaha..weyy,mana bley kutuk..ni kawan baik aku..budak mktab mcm aku..klo aku kutuk-->gaduh-->cuti-->xde geng nk kuar-->borink-->nyesal..T_T..no no no cannot cannot cannot *smbil gerakkan jari telunjuk kiri ke kanan byk kali*..so,moral of the story aku xmau kutuk..kutuk ni kan berdosa..*tiba2 kuar psl doa*..=P

OrAnG nO 3 Ad HubUNGaN Ngn SapA
*scroll up tgk sape no3*
wow!..ni soklan KBKK nih!..adehh..kitorg kwn baik tp xpenah story mory psl cintan cintun ni..kan PQ kan?..kita cool kan?..hahaha..kalau takat scandal ng Pak Halim KMK dulu biasa la tuh..muahaha~
(klo xkenal Pak Halim tu sapa-dia adalah pekerja kt matrix kedah aku dulu..dia seorang yg hinyaq (bising) dan klau dy xtegur ko klau terserempak,mksudnya dia demam la tuh XDD)

nO 4 CaMNa Lak?
perluke aku ulang pasal aku scroll naik atas balik??..xyah la ek..(XD)
ni senang..nut je nih..=P..dia baik..budak mktab mcm aku..senior aku dlm kos TESl wlopon maktab laen..syg dia sbb dy kasi aku notes masa foundation (time degree xde ke Lah?haha)..skunk ade kt Aussie..wlopon aku agak jeles tahap tertinggi,aku happy gak lah dia dpt g..merasa gak la aku daging kanggaroo (ehem2)..bygkan klau kami dua xdapat,melangut ler jwbnye..kena tunggu tahun melawat Aussie la gamaknya..tu pon tunggu org bawak balik,bukan g sendirik..haha..ape ntah aku melalut neh =.=..nk citer psl si Che Lah ni kan..ha,itulah dia,Che Lah.XD

pEsAnAn bUat NO siX
erm,kena bagi nasihat ker weyy..ape ahh..
"Majulah DBSK untuk Cassiopeia"..haha..
(org yg xpaham,sila proceed ke soklan seterusnya)

kAtA-kAtA cINtA uNtuK NO 2
Ya Allah!..tobat nyesal doe letak dy ni no2..seyes,lg nyesal dr letak MatJu kt no1..haish~..
kata-kata aku..->Terimalah kenyataan..apekah?o.O?..lantaklah..XP
*kata2 cintakah ini?*..layann~

aDaKah No 7 ngN 8 aDa pErsAmAAn
Ha n Shazika??..persamaan dorg,dua2 ade blog..
ni blog dorg-->Ha n Shazika
beza blog dorg ialah jumlah follower..sape nk tahu ushar la blog dorg..XP

pErSaMaAN kAmBinG Ngn lEMBU
dua2 bodoh bongok macam org yg buat soklan nih..=.="

pErAsAAn KeTIKa JaWab tEst
berdebar-debar..excited nak tahu ape reaksi org lain bila baca..ok,nmpak sgt tipunye *gaya tangan mcm usop*

AdAkAh ngKo Tau RIZMAN 2 SenGal
Haah,rizman tu mmg sengal nak mati..ish ish ish..ak xtahu la nape awek dy leh tahan ng dy..menyampah doe!!..jenis org xsedar diri..suke ati dia jek amek pemadam aku..igt mahal ke aku beli??..ish..kenapa leh wujud org cmni dlm dunia ni??..korng jgn la kwn ng dy..igt taw pesanan aku,JANGAN KAWAN DGN DIA..huhu..quick question,sape rizman?XD

GaY oR lES
untuk jawatan orang gaji umah aku ker?..sorg G utk keje driver+tukang kebun dan sorg L untuk tukang msak+cuci+kemas umah..supaya xde adegan driver kawen ng tukang masak..XP

dah abes..assa!
tp seyes aku rsa buang masa jek aku wat bnda ni..aku pon xtaw naper aku buat..nasihat aku kat ko yang pemalas tahap gaban macam aku neh,buatlah..kah3!

sape yg dah kena tag tu,korg aku wajibkan buat..yg dah buat pon kena buat jugak!..h0hoh0ho!!!
sape yg aku xtag tuh jgn ler sedih yerr..dah column nk 8jek..aku amek je la 8 yg paling gedix..acecece..



senyum skett~
^___^
 

 

Monday, March 21, 2011

Found You

RULES

1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends or more if you want.
5. Everyone tagged as to do the same thing.
6. Have Fun!

i'd done this before using my TVXQ playlist..
so,to avoid from having same answer 
(although new songs had been added),
i'll do it with my OSTs playlist ^__^

IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
Inside My Heart - OST My Lovely Samsoon
means:i'm secretive ^^

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Can You Hear Me - OST Beethoven Virus
means:wait,what is this supposed to mean??

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Without words - OST You're Beautiful
do i like silent people?naaa~

HOW DO YOU FEEL TODAY?
About 30 Times - OST My Girl
of what??makes me think ehem2

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
err...kuar lagu OST Shinchan =.=
meaningless??ohmai...

WHAT'S YOUR MOTTO?
Never Say Goodbye - OST My Girl
be loyal yaww!

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Keluang Man - OST Keluang Man
LOLXD..bcoz i sleep late at night?XDD

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Can't Believe It - OST Personal Taste
can't believe me??..well,a bit laa..=l

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Promise - OST Beautiful days
yeahh,broken promises..T_T

WHAT IS 2+2?
Sorafune - OST MY Boss My Hero (Japan)
got no komen..-.-

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
The way of Life - OST My Little Bride
hohoho..i like this one!

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Farewell without Farewell - OST My Lovely Samsoon
is that means i'll left alone??T_T

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
The Mermaid Who Loved The Shark - OST My Girl 
LOLXD..a girl who loves superstar?XD

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Love at tha Gate - OST Full House
how is this supposed to mean?XD

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Professor Klon - OST Professor Klon
yeah,with tongkat n another clones =.=" 

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
From the Start - OST My Girl
till the end..>,<

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
Goose's Dream - OST Dream High
LOL..dreaming..correct!

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR??
Inside My Heart - OST My Lovely Samsoon
what is it??..wait this song appears again?

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Queen - OST Sassy Girl Chun Hyang
LOL..i'm a queeeeeeeeeeeeen XD

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
I think I - OST Full House
err..no comment

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Someday - OST Dream High
err..no komen jugak..-.-

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Found You - OST SungKyunKwan Scandal
wow!..is this for real??..
i knew i have connection with them!XDD
them who..?
l
l
l
v
them
l
l
v

i dun want to tag anyone..
whoever sees this,dun run!..
u'd been tagged!
^_____^

Saturday, March 19, 2011

i can't tell so i keep it as secret..^_^

they don't like it but they don't stop me..
so i better don't tell them..
but what if they knew?
suddenly i hoped that they knew from me..
so sorry friends..
not that i don't trust u to hold up this little secret..
it's because i know this secret is not a good one to be told..
i can't tell so i keep it as secret..


now,time for random pic selection..hik3..
l
v


time ni masa kitorang join koir hari kebangsaan..hehehe..lagu Standing in the Eyes of the World dan lagu hape ntah satu lgi dah lupe..after nyanyi,aku jadi fobia dengan lagu ni..hahaha..sweet memory though..H1T5 sem1 jjang!.XDD




p/s-ak tengah heran..bila aku post jangan folo aku,makin ramai plak folo..musykil3..


  

Friday, March 18, 2011

balik ke pergi?

Balik ke KL ke Pergi ke KL??


main point is..
tak mau3!!..
apsal aku kena prgi awal??tidak..aku xsuke!!..
TTTT_________TTTT



Wednesday, March 16, 2011

jangan folo atau add aku!

aku mohon sangat2..sape yang add aku tuh,betulkan niat tu dulu..aku sangat xberkenan dan tak suke pada orang yg add aku atau follow aku sbb sebelum ni ade orang cakap "wey,kau tahu x si farahin buat ape ari2?,ce ko tgk FB dia".."wey,aku dgr farahin prgi,,,ce tgk blog dia".."wey,ari2 aku baca farahin tulis psl ko kt blog dia..ayat dia perrggghhh!!"..hmm...aku ni jenis orang yang malas nk menyusahkn diri..FB tu selama ni aku xpenah privatekn pon...twitter aku xpenah aku lock..tagged,flixter segala jadah tu sume aku xpenah nak private..blog ko xyah cakap la..all over the world pon penah baca entry aku tapi haram satu hape pon dorang tak paham..XP..

wa cakap lu,wa bukan org baik doe..wa banyak wat jahat..wa sedar wa jahat dan wa malu wa ni jahat..tp wa tak mahu ubah perangai wa sebab lu yang wa xkenal..bg wa,lu cakap je la per lu nak cakap..tp wa sgt tak suke bila kawan baik wa pon dingin ng wa sebab lu..lu pikir lu baik,sbnrnye lu same buruk mcm wa jugak..wa buat jahat tapi wa xpenah nk babitkn org laen..tapi dosa lu wujud bila lu kutuk wa..wa xkesah lu nk kutuk wa..wa xpenah nk kutuk lu..ehem,ade je wa kutuk lu,tp bila wa tahu lu kutuk wa..

ade yg add wa,follow wa,bukan sebab nk kawan ng wa..sume sebab lu yg cakap wa ni mcm ni dan mcm nun..wa tahu,org melayu ade ckp "berani kerana salah,eh silap,berani kerana benar,takut kerana salah"..ye,wa ngaku wa takut sebab wa tahu wa salah..kan wa dah cakap wa ni bukan org baik..wa mmg tutup aurat tp tak macam lu..lu tutup betul2..itu wa salut sama lu..wa xmintak pon lu singkatkn tudung lu sebab nk kawan ng wa,,sape la wa,bukan kawan lu pon...cume wa malu sebab lu nampak baik...wa malu sebab wa perangai buruk..wa malu sebab kawan2 wa perangai same mcm wa..wa tahu,luarnya wa nmpk mcm budak baik..wa nmpk mcm budak ikut arahan..wa nmpk mcm budak yg dengar kata..wa malu,bila lu add wa,lu nmpk segalanya..lu nmpk wa ni budak jahat..lu nmpk wa ni ingkar arahan..lu nmpk wa ni xdgr kata..wa malu bila lu tahu..

wa cube nk ubah..betul wa cube..tp lu sume tahu wa minat satu benda ni..bukan wa nak kasi alasan psl tuh..wa cube tapi tak berjaya..wa tak mampu nk jd mcm lu..selalu g surau,,selalu dengar ceramah,,selalu bagi nasihat kat orang..wa?..wa ngaku wa jarang g surau..jarang dengar ceramah..wa xmampu nk bagi nasihat kt org sebab wa pon jahil jugak..wa,cume nak jadi budak biasa..wa cume nak habiskn waktu belajar dengan sebiasa mungkin..

lu paham x mksud wa??wa xsuke lu tahu ape wa buat kt luar..wa xmahu lu tahu ape wa tengah rsa..sebab wa rsa ape je masalah wa dengan lu,mmg antara wa dan diri wa je..lu xperlu tahu wlopon mmg prsaan tu ade kaitan ng lu..wa xmahu baik ng lu sbb wa ni xbaik..wa baik ng budak2 yg paham wa je..wa tahu,wa layan lu mcm kawan yg baik..memang,wa ni kalau boleh tak mahu org label wa sombong..wa tak mahu orang xsuke kawan ng wa..wa tak mahu orang menyampah ng wa..jadi wa baik ng lu..chop,wa xkutuk lu sbb wa xkenal betul pon ng lu..klo wa kenal,n lu carik pasal ng wa,mmg lu nk kena..><

wa xpenah add org yg wa xmahu dy tahu...betul..for info,wa baru je jd fren dgn rumate wa..klo org nmpk mmg malu sbb wa ng dy dah setahun stgh jd rumate tp bru ari2 wa jd kwan dy..wa malu nk add dy dan dy malu nak add wa..last2 dy gune fb wa and add diri sendiri..XD..wa,senyap je dan anggap bnda ni benda biasa..

wa cume nak cakap satu je..
jangan add wa kalau lu cume nak tengok photo wa..wa budak biasa..tiada yang luar biasa selain yang biasa-biasa belaka..

rindu korg sume................................
p/s-wa tak bangga pon frenlist wa dah angka 3 (mmg dah ramai dah angka 3..LOL)..yg angka 4 tu wa doubt dy kenal sume yg ade dlm friendlist dy..


Tuesday, March 15, 2011

Dilema FaceBook

ramai tengah begang sekarang sbb FB tengah gila..
mgkinkah ia dlam dilema??
dilema sbb nak buat orang tinggalkan FB..
korang ingat x zack ***berg aku xreti nak eja cakap nk close FB in march?
tengok kalendar..skunk bulam march kn?ha!dah sampai mase le tuh..
kan aku dah caka zack ***berg ni bijak..
dy nk suh org lari ke twitter dan kutuk FB habes2 la tuh..
bila org dah bengang,ramai la yg terminate..
xke senang keje dia..
xla ramai org bley kondem dy bila dah ramai terminate mcm berokbeng plak main terminate kan..

ermm..ape aku meraban neh?dah3..pening sudahh..mana satu aku nk tulis neh..kejap FB kejap twitter kejap blog..adess..

aku cume nk ckp psl org ramai tgh kondem fb sbb lembab..
tp seyesly aku rsa fb aku ok jep..
huk3..betul ke nih?time org hepi tenet cepat aku struggle sorg2 sbb tenet bengong..
ni org struggle fb lmbt aku ckp ok plak..musykil2
haish..mungkin sbb aku dah terbiasa dengan keadaan tenet bengong yg memksa fb jd lmbt..dan bila tenet cepat,fb pon jd lmbt tp lmbt yg stendetnye same ng tenet aku lmbt..hahaha..

maaf sume..nmpknye ade gak bgusnye tenet aku lmbt slma nih..tp harap jgn la sllu jadik..mental aku dibuatnye..huk3..

p/s-2kabel dasar laut kt jepun rosak,,tp nape fb je yg lmbab?musykil2~


Monday, March 14, 2011

awak penipu!

aku tak tahu la apsal kau suke sgt berlagak...
Mr.Knows-it-all
Mr.Has-it-all
Mr.Watches-it-all
Mr.Stylo-typing-style-of-all


tapi kau xtahu,
kat belakang,orang kutuk kau..
orang gelakkan kau..
well,termasuk lah aku..
jap,aku la orang first yg gelak..
aku lah orang first yg cari sebab utk kutuk kau..


kadang2 aku rasa bersalah sgt jd penyebab org kutuk..
aku rsa berdosa sgt sebab jadi batu api..
aku boleh je nk diam kan..
tp bnda ni bukan aku sorg yg rasa..
sume orang rasa..
bukan takat grup yang ade tu yg menyampah..
aku pasti grup lain pon menyampah..
cume takde platform je nk meluahkan kemenyampahan tuh..


kdg2 aku rsa mcm nak remove je ko nih...
aku rsa xberbaloi nk berkawan 
sbb asyik dok makan ati dgr ko punye kelentong..


tpi bila ko xde...rsa sunyi le pulak..
sbb xde bnda aku nk gelakkan..
xde bnda aku nk kutuk..haish~
ape punya masalah daaa~


ape masalah anda en changmin??T_T





ASSIGNMENTSSSSS

Linguistics -- read short story and buat hape ntah..
Literature -- essay abt
BM -- baca cerpen n wat esei psl gaya bahasa..
GERKO -- kertas keje lawatan..
Philosophy -- soklan utk interview cikgu cikgi..
Child development -- soklan utk interview budak skola..

ALL THESE TO BE DONE DURING HOLIDAY!!..
PENGSAN PENGSAN PENGSAN PENGSAN PENGSAN
MATI MATI MATI MATI MATI MATI


Wednesday, March 9, 2011

saya xde masalah ngan awak kenapa awak cari masalah ng saya?

saya sangat tak suka nak gaduh-gaduh pasal benda kecil..
memangla,saya ni jenis yang cepat geram jugak..
tp sebab hal-hal kecik nak gaduh??not my style.
gaduh gaduh gaduh
pastu tak nak kawan..
pastu tak nak duduk serumah..
pastu libatkan orang sekeliling..
pastu cari geng gaduh..
pastu main kutuk belakang..
pastu sama-sama bengang..=.=


saya yang duduk ditepi dan tak ada kaitan ape-ape ni pulak yang kena..
tak ade angin tak ade ribut saya jugak yang jadik mangsa..
saya betul2 tak nak ade kaitan 
antara pergaduhan awak dan awak..
tapi tindak tanduk awak kuat menyatakan 
yang saya pon terlibat..
come on laaa..be more matured ok..
awak semua dah besar panjang 
dah boleh pikir dah boleh ade anak dah pon..
takkan benda ni pon nak gaduh???


kalau gaduh dengan laki kang 
reti pulak main berbaik-baik..=.=
memang la bab kawin tu mungkin jauh lagi..
tapi takkan la sampai kawin 
baru nak belajar cara nak matured..
baru nak belajar cara orang dewasa fikir..


tu satu hal..
kalau kau nak gaduh sesama kau suke hati kau lah 
sebab aku bukan berkawan dengan kau pon..
tapi kenapa nak libatkan aku?


dulu bukan maen senang klau nak ape-apa datang bilik aku..
tapi sekarang nak ape2 main cilok je 
dari orang yang dah amek dari aku..
hello,aku xkesah pon nak bagi benda tu 
dan aku tak kisah pon kau nak bagi kat sapa lepas tu..
sebab adatla kan ape2 pon sharing is caring..
tp naper kena buat mcm tu main mintak belakang..
kenapa tak leh mintak dengan aku sendiri??


sebab kau gaduh dengan kawan aku??
ape kaitan aku dengan pergaduhan kau?
kau yang buat masalah kan pandai-pandai la tanggung...
aish,dah reti carik gaduh reti pulak nak ambil barang aku...


bagi aku kan,
tak kesah kalu orang guna barang2 aku tak berbayar..
cume bila orang cakap terima kasih tu,sedap sikit dengar..
tak perlu la nak peluk cium atau nak tag kat pesbuk..
cakap terima kasih je...
tapi kalau dah main mintak belakang,kononnye aku tak tahu,aku jadi geram dan mula la aku tak redha..
maksudnye kau dah mencurik..berdosa taw..



kena PBS kat SK Cochrane..

fuhh...aku tak tahu la kisah aku ni kisah sang kancil ke kisah lebai malang
bila lecturer tampal list kt board,punye la excited aku g tengok..
sebenarnye malas jugak nk prgi tp kwn aku suruh antar file philosophy ASAP,
alang2 dah kuar tu bodoh bebenor la kan klau tak prgi tgk..
tengok2 jek aku dpt SK Cochrane..
pergh!nama skolah mcm hebat gler kan..
bunyik macam skola tu skolah cina yg student dy punye result gempak nk mati,
cikgu pon mcm kerek..
betul ker?
prasaan risau mula timbul..
takut student lg pndai speaking dr aku..=.="


dgr kte student kt situ hyperactive..*mati*..


tiba2 rindu rumah...


ehem smbung balik...
tambang teksi 6t slpas ditolak dibahagi,
rm20 sehari..5hari=rm100..*mati kali ke2*



Sunday, March 6, 2011

JYJ Msia PROJECT (JYJ ELECTROLUMINESCENT T SHIRT)

Let us create a truly amazing red ocean!
we want to see how many of u interested in buying this..we promised that this will be the better way to create better environment in the concert..

We are designing the EL shirt for this upcoming JYJ concert in Msia. EL T-shirt is a shirt with flashing logo. Depending on the program, the logo will move to the beat of the sound like the music from your stereo at home or at concerts and parties. It can even detect yr voice!. EL T-shirt is the latest technology. The EL panel can be removed easily so this makes washing a breeze. Just remove the panel and inverter pack and wash with hand or machine.

http://www.youtube.com/watch?v=GvmqOUwY57g&feature=related
this is how the shirt will work but we are still in editing process..
http://www.facebook.com/album.php?aid=55042&id=100000088308728
Just like in the video above we going to put flashing and equalizer effect..

cap description : will also have the flashing logo like the shirt..

Material: 100% cotton
T-shirt price: RM40.
Cap: RM25 (if we get order more than 50pcs).
Combo: (T-shirt + Cap) : RM60.

Dateline: before end of March (will announce the exact date later)
Payment: Bank in/transfer (payment can be made after RS announces the confirmation of the concert)

To order:
Email to :
Lili: lilish_jae@hotmail.com
Farah: farah_tenma@yahoo.com
OR
you can PM any one of us at FB..

plz include ur details:
Subject.: ORDER
Name*.:
Phone no*.:
Location*.:
FB link*.: (if u send by email)
Type*.: tshirt / cap / combo
Quantity*.:
Size*.:
prove of payment.:attach/ ur receipt (plz do not bank in until we confirmed yr order n after RS confirm averything)

Delivery :we would prefer hand-to-hand (meet up) delivery because of our time constrain..if u are attending the concert,u can meet us during weekend or meet us at the venue on the meaningful day..if u are not attending,we can post it to u (mybe u will get a little later and u need to pay rm6 for postage).

Here are the standard sizes chart for your comparison :

Men Height Chest Waist
S 133 99 97
M 136 105 103
L 141 110 108
XL 144 116 114
XXL 147 122 120

Women
S 112 96 90
M 117 102 96
L 122 108 102
XL 125 114 108

p/s-if u have any enquiries or doubt,plz don't be hesitate to ask us ok..we won't bite..>__<

this is for Malaysian only..^_^



details--> http://www.facebook.com/event.php?eid=177265892319475



Thursday, March 3, 2011

Dream High - Taec ft Wooyoung ft Suzy ft Kim Soo Hyun ft JOO

i'm addicted to this song!..*die*

here is the lyric..
wanna hear??
l
l
v


tak tahan?nak nyanyi jugak?
tengok lirik kt bawah,,hek3
(Dream High OST) Taec, Wooyoung, Suzy, Kim Soo Hyun, JOO – Dream High Lyrics

I dream high nan kkumeul kkujyo
himdeul ttaemyeon nan nuneul gamgo
kkumi irwojineun geu sunganeul
gyesok tteoollimyeo ireonajyo

duryeoumui kkeuteseo nan oneuldo heundeullijyo
tteoreojilkka bwa naraoreuji motaneun eorin saecheoreom

jakku naega hal su inna nae kkumi irwojilkka
naeditneun georeum han georeum georeumi dasi duryeowo jil ttaemada

I dream high nan kkumeul kkujyo
himdeul ttaemyeon nan nuneul gamgo
kkumi irwojineun geu sunganeul
gyesok tteoollimyeo ireonajyo

I can fly high naneun mideoyo
eonjenganeun jeo haneurwiro
nalgaereul pyeogo nugubodado
jayuropge nopi nara oreul geoeyo

neomeojin nal ireukyeo jul yonggiga pillyohajyo
meonjireul teolgo dasi ireona tto han beon ttwieogal yonggiga

dasi han beon nareul mitgo naui unmyeongeul mitgo
modeun geol geolgo nae kiboda nopeun byeogeul ttwieo neomeulgeoeyo

Dream high a chance to fly high
apeumdeureun ijen modu da bye bye
haneure inneun jeo byeoldeul
cheoreom nopi narabwa ni kkumdeureul
pyeolchyeo boneun geoya
time for u to shine
ijebuteo sijagiya gotta make em mine n
i soneuro irwoga mirael duryeowo hajima
ijen himkkeot jasinitge georeoga
Destiny sungmyeongiji
meomchul su eomneun unmyeongi
jigeum uri nunape pyeolchyeojiji
igeon neoreul wihan whole new fantasy
geureoni ijebuteo yeogi nae soneul jaba
uriui mokpyoneun jigeumbuteo hana
kkumgwa mirae pogihaji anha
jeormeum yeoljeong yeogi moduda
Dream High

Credit : From Lyrics, Tabs Chords http://www.metal-head.org
shared by : FarahinSabri

Wednesday, March 2, 2011

kalau betul dah lama aku kaya..

kali aku ingat nak share pasal something..
aku percaya banda ni pon jadi kat korang jugak..
and korang pon wish
"Kalau la benda ni betul.."








ni pulak adegan mintak tolong..=.=




kalau kamu semua adalah pengguna alamat email yang tegar 
macam saya ni mesti pernah dapat kan..
mustahil lah kalau tak pernah dapat...
email2 yang saya tunjuk ni sikit dalam lingkungan beberapa % je 
dari semua email2 mengarut yg saya dapat.
yg sya tunjuk ni utk tahun 2006 (sekarang 2011 ok)

mesti kamu semua terpikir jugak kan,
"kalau la benda ni betul...~"