Monday, December 20, 2010

Kontest Blog Terkemas

saya dah ditag oleh cik Aya..thanks yunk!..
walaupon saya pon tak sure kenapa dia tag saya tapi saya join gak kontest ni sebab tak mahu hampakan dia..chewahh! ayatku~~

ingatkan nak KIV dulu wat post ni sebab sekarang sibuk dengan sesi jelajah malaysia tapi bila pikir balik,,kalau tangguh mesti aku lupa nanti..nasib baik aku pikir kan..haha

bila tengok gambar niey,
l
l
l
l
l
v


[tekan gambar untuk link ke kontest]

first thing aku buat,tengok blog aku...layak ker?..
seriusly,lama gak la aku pikir..hmm..kemas la kot noh..ehek~

anyway,ni rules2 yg telah di-gazette oleh pemilik kontest

------------------area copy and paste-------------------

Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .

1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D [[DONE]]
2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah . [[DONE]]
3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni . [[DONE]]
4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha . [[ONMYWAY]]
5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina. [[VALID]]
6. tag 3orang blogger ok :) [[DONE!]]
7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
----------------area copy and paste tamat---------------

ok,terus kepada kerja tag-mentag..
aku tag,,,

p/s-post ni actually telah melangkah bendul post cuti2 malaysia yg aku belom boley post..tp apekan daya,kerna hadiahnye surprise..haha!! 

*update---sape2 yang baca post ini dan rasa nak join,jangan la segan silu plak nak join hanya sebab saya tak tag...anda dipersilakan dengan sekuat kambing mengembek..ehek~

2 comments:

Attoae said...

hohoho... segan maa nk join..
belog i lintang pukang...
tp xpe, t ai join..
huhuk..
tenkiu dear...
hav fun wif ur vacation... ;)

che' lah said...

ha3...bru nk join tp pyertaan da tutup laaa....so xyah join...hik3